За нас

В днешната динамична и конкурентна бизнес среда, комуникацията с клиенти и служители e основен фактор за успех. Едно от най-ефективните средства за представяне на информация, са презентациите. Провокирани от силата и резултата, който постига подходящо предадената информация, ние създадохме PresentaVision. Основната функция на фирмата е отдаване на презентационна техника под наем. За да сме максимално полезни на всеки клиент, ние сме готови да дадем, индивидуални решения за техниката, от която се нуждаете, съобразявайки се с големината на помещението, осветлението, броя на присъстващите и други фактори и така да постигнем желаното въздействие на вашето представяне. Нашите LCD и DLP проектори са подходящи за бизнес срещи, за представяне на продукти и услуги, така и за лични празненства, неформални срещи и партита.

Плазмените монитори са широко използвани при участието на панаири и търговски изложения. Те придават завършен вид на вашия щанд и са ненадминат информационен източник за посетителите. Моделите, които предлагаме под наем са с размер 32, 37,42, 47, 60, 65, 75, 85 инча – изключително подходящи за всякакви мероприятия.

Ние от PresentaVision с радост ще обсъдим вашите нужди и ще предложим най-подходящото решение, за да се убедите в резултата на добре представената информация.